Bij Mobility Eindhoven bepaalt u zelf de garantie- en afleveringscondities van de auto die u wilt aanschaffen. Elke auto wordt aangeboden voor een zogenoemde meeneemprijs. Gaat u de auto privé gebruiken en bent u geen automonteur, dan adviseren wij u te kiezen voor het basis-, service- of full-service afleverpakket.

Meeneemprijs:
De meeneemprijs is een zeer scherpe prijs. De auto wordt afgeleverd zonder garantie en zonder afleveringsbeurt. Uiteraard hebben we de auto al nagekeken en moet de auto goed zijn op het moment van levering. Onvermijdbare kosten zoals tenaamstellen en een geldige APK bij levering zijn eveneens inbegrepen. Inruil is altijd mogelijk. Wilt u meer zekerheid, dan kunt u altijd kiezen voor ons basispakket. Hierbij worden alle vloeistofniveaus gecontroleerd en indien nodig op niveau gezet. Daarnaast krijgt de auto altijd een nieuwe APK-keuring.

Basispakket € 195,- :
Het basispakket behelst controle van alle vloeistofniveaus en een nieuwe APK keuring. We leveren uw auto met minimaal 15 liter brandstof. Ook het tenaamstellen is inbegrepen.

Servicepakket € 495,- :
Levering met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak, complete reiniging, controle van alle vloeistofniveaus en een nieuwe APK keuring. We leveren uw auto met minimaal 20 liter brandstof. Ook het tenaamstellen is inbegrepen.

Full-service pakket € 795,-: 
Levering met minimaal 6 maanden BOVAG garantie, APK, complete reiniging van binnen en buiten, onderhoudsbeurt conform schema, tenaamstellen en 25 liter brandstof.

Duidelijk en overzichtelijk! Zo weet u precies waar u aan toe bent!

CONTACTGEGEVENS

MobilityEindhoven.nl

EKKERSRIJT 1403                      T: 0499 - 724998
5692 AL SON EN BREUGEL

Dinsdag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00
Zaterdag van 10:00 tot 16:30

Buiten openingstijden in overleg


INFO@MOBILITYEINDHOVEN.NL

BTW.NR: NL855654818B01
KVK.NR: 64407187